palaa takaisin

FONECTA | B2B-palvelun suunnittelu ja toteutus

Snoobi Analytics 6.0

Adage suunnitteli ja toteutti web-analytiikkatyökalun digitaalisen liiketoiminnan mittaamiseen ja ohjaamiseen

TAVOITE

Tavoitteena oli Snoobi Analyticsin menestys kilpailussa tarjoamalla laajempia toiminnallisuuksia helppokäyttöisessä, selkeässä ja toimivassa paketissa sekä tuotteen käyttöliittymän ja toiminnallisuuden täydellinen uudistaminen.

RATKAISU

Kilpailijavertailun perusteella tuotteeseen kehitettiin joukko uusia ominaisuuksia. Lisäksi tuotetta laajennettiin web-analytiikkaan integroituvalla kyselytyökalulla. Käyttäjät otettiin mukaan ketterään suunnitteluun haastatteluin ja fokusryhmin. Käyttöliittymä ja sovelluslogiikka toteutettiin uusien tekniikoiden avulla (mm. AngularJS). Adagen toteuttama frontend-kehitys integroitiin Fonectan tarjoamaan uuteen backend-rajapintaan.

%

kuluttajista etsii verkosta tietoa palveluista tai tuotteista

Koettua adagelaisen näkökulmasta

”Tämä oli yksi mukavimmista ja haastavimmista projekteista ikinä! Adagen kuusihenkinen tiimi sai pistää parastaan loistavan asiakkaan kanssa. Trello-laput viuhuivat välillä sellaisella vauhdilla, että hitaampaa hirvitti. Mutkaton yhteistyö asiakkaan kanssa auttoi selvittämään eteen tulleet haasteet. Tiukan suunnittelu- ja koodausurakan jälkeen on palkitsevaa verrata lopputulosta kilpailijoihin. Saimme yhdessä paljon aikaan!”

– Tuomas Lilja, Senior UX Designer, Adage

Fonecta on paikallisen tiedon asiantuntija, joka tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja sekä kuluttajille arkea helpottavia palveluita monikanavaisesti. Osana Fonectan laajaa tuotepalettia Snoobi Analytics on työkalu digitaalisen liiketoiminnan mittaamiseen ja ohjaamiseen.