palaa takaisin

FORUM VIRIUM HELSINKI

Verkkosivuston toteutus

Adage suunnitteli ja toteutti Forum Virium Helsingin uuden verkkosivuston.

TAVOITE

Forum Virium Helsinki kehittää uusia digitaalisia palveluita yhdessä yritysten, Helsingin kaupungin sekä muiden julkisten toimijoiden ja kaupunkilaisten kanssa. Forum Viriumin verkkosivusto on keskeinen ja kokoava kanava organisaation ja hankkeiden viestinnälle. Verkkosivusto haluttiin uudistaa niin tekniseltä alustaltaan kuin myös visuaaliselta ilmeeltään vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita ja odotuksia verkkopalveluille.

RATKAISU

Verkkosivusto toteutettiin uudelle alustalle. Kun uuden sivuston konsepti oli selvillä, yksityiskohtainen suunnittelu ja toteutus tehtiin suoraan hyödyntäen WordPress-julkaisualustaa ja lopullisia WordPress-teemoja ja -laajennuksia, mikä nopeutti huomattavasti kehitystyötä. Sivustossa haluttiin erityisesti huomioida mobiilikäyttäjät, joten sivustoa testattiin ja teemoja ja laajennuksia paikkailtiin sujuvamman mobiilikäyttökokemuksen aikaansaamiseksi.

Helsingissä on yli 600 000 asukasta

Asiakkaan näkökulmasta

”Forum Virum Helsinki voi lämpimästi suositella yhteistyötä Adagen kanssa. Verkkosivu-uudistuksemme tapahtui jouhevasti, aikataulussa ja budjetissa, dedikoituneiden, motivoituneiden ja joustavien asiantuntijoiden kanssa. Projekti sujui mainiosti ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä.”

Pauliina Smeds
Viestintä- ja kehitysjohtaja


Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö,
joka kehittää uusia digitaalisia palveluja yhdessä yritysten, Helsingin kaupungin, muiden
julkisten toimijoiden sekä kaupunkilaisten kanssa. Forum Virium Helsinki on verkottunut ympäri Eurooppaa. Hankkeissamme kehitettyjä digiratkaisuja voi hyödyntää niin Helsingissä, Amsterdamissa kuin Barcelonassa.