UX Stage

Kirjoituksia digisydämellä.

Kokeilulähtöistä palvelumuotoilua

Adagen palvelumuotoiluosaaminen on saanut tuoreimman vahvistuksensa Laura Timosaaresta. Ihmisläheinen ja sosiaalinen Laura tuo Adageen konkreettista digihaasteiden kokemusta yritysten näkökulmasta sekä monipuolista osaamista kuluttajapalveluista.

Maailman vahvin Rolle

Johtavan käyttökokemusasiantuntija Rolf Södergårdin puheesta huokuu kokemus. Hän on yksi Suomen kokeneimpia ja arvostetuimpia käytettävyysasiantuntijoita yli 19 vuoden kokemuksella. Hän on suorittanut satoja käytettävyys- ja UX-tutkimuksia eli tutkinut yhteensä jopa tuhansien ihmisten toimintaa yritysten ja julkishallinnon palvelujen parissa.

Parempaa käyttökokemusta

Adagen johtava palvelumuotoilija Outi Moisio-Eloranta suunnittelee työkseen verkkopalveluita huomioiden niiden koko kehityskaaren eri vaiheet. Tavoitteena on tuottaa palvelun loppukäyttäjälle onnistumisen tunteita herättävä käyttökokemus.

Intohimona työn tuloksellisuus

Johtava käyttökokemusasiantuntija Tuukka Murokkeen erikoisalaa ovat erilaiset terveysteknologian tuotteet ja ammattikäyttöön liittyvät asiantuntijapalvelut.

Sofi Weckman – tutkimustiimimme uusi kaksikielinen vahvistus

Käyttökokemusasiantuntija Sofi Weckman hymyilee työpisteellään, koska takana on onnistunut kevät. Sofi on vuoden alussa hypännyt mukaan täydentämään Adagen tutkimustiimiä, ja on innoissaan keväästä, joka on täyttynyt lukuisista erilaisista käytettävyystutkimuksista.