Itämeren vuoksi – suurella digisydämellä

loka 8, 2015 | Caset |

Puhtaamman ympäristön puolesta

Ympäristöstä huolehtiminen on ollut yksi Adagen arvoista jo yrityksen alkuajoista lähtien. Olemme mukana edistämässä useita ympäristön ja luonnon hyvinvointia parantavia hankkeita. John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeet ovat käytännöllisiä ja tuloksellisia hankkeita, joiden toimintaa Adage mielellään tukee. Päätimme siksi osallistua tähän projektiin lahjoittamalla jokaista uutta Facebook-sivullemme tullutta tykkäystä vastaan yhden euron Itämeren pelastamiseen. Ole siis mukanamme pelastamassa Itämerta ja tykkää Adagen Facebook-sivusta! Käymällä Facebook-sivuillamme saat samalla esimakua kohtapuolin uudistuvasta visuaalisesta ilmeestämme!

Lisäksi olemme taas lahjoittaneet aikaamme ja asiantuntemustamme John Nurmisen Säätiön projektien käyttöön. Kesällä 2015 Adagen asiantuntijat sparrasivat testivaiheessa olevaa merikulttuuripalvelu Lokia parantamalla palvelun konseptia ja käytettävyyttä sekä tuomalla uusia ideoita sivuston jatkokehitykseen.

”Pyrimme Lokin kautta toteuttamaan pienellä budjetilla mahdollisimman mittavan kulttuuriteon. Adagen meille antama asiantuntijatyö oli sekä mahtava ele että korvaamaton vipuvarsi projektin toteutumiselle koko potentiaalissaan. Yhteistyö oli sujuvaa, asiallista ja inspiroivaa”, toteaa John Nurmisen Säätiön projektipäällikkö Anna Herlin. ”Palvelun pilottiversiota kehitetään nyt muun muassa Adagen tekemän työn pohjalta ja vuoden 2016 kesään mennessä julkaistaan Loki 2.0, joka on entistä laajempi, monipuolisempi ja käytettävämpi palvelu merikulttuurista kiinnostuneille.”

Säätiön projektien kirittäminen lahjoitustyönä on Adagelle jo perinne. Aiemmin olemme olleet mukana Puhdas Itämeri -hankkeissa muun muassa kehittämällä meriliikenteen turvallisuutta parantavan ENSI-järjestelmän konseptia ja käyttöliittymää.